På Sundvägen i Djurås har de första lägenheterna hos Gagnefsbostäder fått bredband och har nu möjlighet att surfa och titta på TV. För närvarande pågår grävning och installation av fiber i lägenheterna på flera områden i Djurås och Kyrkbyn. Några av dessa områden kan eventuellt hinna bli klara före sommar-semestrar men flertalet färdigställs under kvartal tre. Björbo och Dala-Floda ligger sist i tidplanen men även de ska få bredband i god tid före årsskiftet.

De hyresgäster som tycker att det är lite besvärligt att installera de nya TV-boxarna kan få hjälp av en expert som Gagnefsbostäder engagerat. Mer information om installation och hur det går till att få hjälp kommer några veckor innan installation av bredband är färdigt att användas i ert bostadsområde.

Vi vill även passa på att önska alla hyresgäster en (fortsatt) fin sommar!

Lars-Olof Nordqvist
VD