tryck enter
för att söka

Aktuellt / Viktigt för att minska smittspridning

Aktuellt

Vi värnar om våra hyresgästers och medarbetares hälsa och med omtanke om alla har vi några råd att följa.

Viktigt för att minska smittspridning

Gagnefsbostäder följer våra nationella myndigheters beslut och information för att minska spridningen av Coronavirus Covid-19. Du kan känna dig trygg med att våra medarbetare följer de riktlinjer myndigheterna gått ut med. De är inte på jobbet om de är sjuka.

Vi tar vårt samhällsansvar för att minska smittspridning och vi behöver din hjälp i detta.

För allas trygghet undviker vi fysisk kontakt och håller avstånd.

• Undvik att besöka oss om det inte är nödvändigt. Använd i första hand andra sätt att kontakta oss, gbab@gagnef.se eller Tel: 0241-152 99
• Om du känner dig sjuk med snuva, hosta eller feber, även vid lindriga symptom, ber vi dig vänta med att göra icke akuta felanmälningar tills du är frisk igen. Är det ett akut problem hör du självklart av dig. Uppge då att du är sjuk!
• För att minska smittspridning prioriteras i första hand akuta arbetsordrar. Detta kan innebära att det blir väntetid på din felanmälan och att det kommer att dröja innan arbetet blir utfört. Vi uppmanar därför alla hyresgäster att för tillfället inte anmäla icke-akuta fel.
• När/om vi kommer till din lägenhet vill vi, både för er skull och för vår, undvika närkontakt under besöket. Om möjligt ber vi er lämna lägenheten under den stund vi utför jobbet eller håll er i ett annat rum.
• Om du är i karantän i hemmet på grund av Corona eller om du känner dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber, även om de är lindriga, behöver vi få veta det vid felanmälan för att kunna vidta nödvändiga åtgärder.
• Vi kommer att fortsätta med jobb utomhus, liksom tidigare.

Vi omvärderar löpande det rådande läget och återkommer med ny och uppdaterad information när vi har sådan.

Ta hand om dig!
Önskar din hyresvärd,
Gagnefsbostäder AB