tryck enter
för att söka

 

Tv i Gagnefsbostäders lägenheter

Vad ingår - Kom igång

Som hyresgäst hos Gagnefsbostäder AB ingår Tv och streaming Start från Telia i din hyra.

TV-utrustningen på bilden nedan är den som ska finnas i lägenheten (bortsett om du hyr på Erik Pelles väg där boxarna är integrerade i lägenheten)

Den vita strömadaptern sitter mellan eluttaget och fiberdosan på väggen.

Den svarta strömadaptern sitter mellan Tv-boxen och eluttaget

Tv-boxen (den runda svarta) kopplar du in mellan fiberboxen på väggen och din tv.

Fjärrkontrollen använder du för att manövrera tv-boxen.

Detta ingår utan extra kostnad för dig som hyresgäst

KOM I GÅNG

För att aktivera/få i gång din tv gå in på www.telia.se/aktivera

Tryck på – Jag vill aktivera mina tjänster

Skriv din adress i fältet så ser du vad du har för utbud från Telia att välja bland. Ändrar du utbudet till fler kanaler och-/eller streamingtjänster så får du själv abonnera på den tjänsten hos Telia mot en månadskostnad som du betalar till Telia. Det ingår alltså INTE i hyran om du ändrar från Tv och streaming Start till något annat utbud.

Vill du ha utbudet som ingår i hyran markerar du Tv och streaming Start och trycker Fortsätt till nästa steg, knappen nedanför alla utbud. Och sedan Gå till kassan – Logga in med ditt BankID för att få din aktiveringskod.

Har du inget BankID kan du ta hjälp av anhörig men för det krävs en fullmakt som du kan ladda ner Här

Du kan också välja annan leverantör än Telia. I så fall kontaktar du den leverantören och uppger din adress för att få ta del av vilka utbud dom har att erbjuda och till vilket månadspris. Om du väljer annan leverantör får du annan utrustning att koppla ihop med din tv från dom. Tv utrustningen som hör till lägenheten förvarar du i så fall bara. Skulle utrustningen saknas vid utflytt debiteras du för detta.