tryck enter
för att söka

 

Vanliga frågor

Om din lägenhet hos Gagnefsbostäder

Vanliga frågor och svar

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna vi brukar få.

Vanliga frågor som vi får från er som söker en ny bostad hos oss på Gagnefsbostäder eller från dig som är boende hos oss sedan tidigare besvaras här. Allt från bostadskö till felanmälan. För svar klicka på + efter frågan.

 

BOSTADSKÖ

Klicka på Registrera dig i menyn här på webbplatsen och fyll i alla uppgifter så får du en plats i vår bostadskö.

Ja, du behöver förnya din plats var tredje månad. Ring 0241-152 99 eller maila gbab@gagnef.se och uppge ditt namn för att stå kvar i kön.

HUSDJUR

De husdjur som är godkända av kommunen eller myndighet är tillåtna i lägenhet. Djurägare har strikt ansvar för sina husdjur. Djuren får inte ha störande beteende och får heller inte förorena i buskar, lekplatser och rabatter på området.

SJÄLVSKÖTSEL

Självskötsel innebär att man sandar och skottar sin egen infart. Man klipper sin egen gräsmatta och vårdar sina växter i sin trädgård. Det är tillåtet att anlägga sin egen plantering efter överenskommelse med Gagnefsbostäder, men vid avflytt skall trädgården i regel återställas till det ursprungliga läget.

BOENDE

Du är välkommen att kontakta Gagnefsbostäders felanmälan på telefon nr 0241-151 70 mellan kl 10-12 på vardagar alternativt e-post: fastighet@gagnef.se Vid akuta fel på kvällar och helger: 070- 669 95 55

Tag kontakt med Gagnefsbostäder som då kommer att göra en undersökning och därefter besluta om lämpliga åtgärder.

Det är tillåtet för en hyresgäst att göra åtgärder i lägenheten. Arbetet skall vara fackmannamässigt utfört och i förväg vara godkänt av Gagnefsbostäder.

Gagnefsbostäder tillåter inte, av säkerhetsskäl, uppställning av privata badpooler eller studsmattor på mark som tillhör bolaget.

Fler frågor?

Om du behöver svar på nån fråga som inte står med här kan du kontakta oss!